15 Ocak 2009 Perşembe

E-OKUL KARNE

E-okul Karne notunu öğrenme e okulun yanı sıra farklı kuruluşlar sayesinde de gerçekleştirilebilmektedir. Gelişen teknoloji ve sürekli yaygınlaşan internet sayesinde hayat daha kolay bir hal almaya devam ediyor. Bu kolaylıklar öğrenciler için de oldukça faydlı oluyor. Karne notlarını öğrenmek isteyen öğrenciler sınav sonuçlarını internet üzerinden online olarak öğrenebiliyorlar. Bu sistemi kullanmak oldukça basit. Karnem.net öğrencilere bu kolaylığı sunuyor ve sınav sonuçlarını aldıkları puanları online olarak gösterebiliyor.

Karne notlarınızı karnem.net üzerinden öğrenebilirsiniz.

Karnem.net'in Site Açıklamaları Özetle Şu Şekil:


hakkında http://eokull.blogcu.com okullarımızın kapılarını dünyaya açan, öğretmen-veli-öğrenci iletişiminde sınırları ortadan kaldıran güvenli bir eğitim portalıdır.

Okulda kullanılmakta olan yönetim programına kayıtlı öğrenci, öğretmen ve okul bilgileri portal için ikinci kez girilmesine gerek kalmadan otomatik olarak karnem.net'e aktarılmaktadır.

Velilere, şifresi ile sadece kendi öğrencisinin devamsızlık, not , öğretmen görüşleri ve diğer bilgilerini görme imkanı veren karnem.net aynı zamanda yönetici ve öğretmenlerin de bu bilgileri yetkileri ölçüsünde izlemesine olanak verir.

1 yorum: