31 Mayıs 2009 Pazar

e okul ders notlarını öğrenme

e okul ders notlarını internetten öğrenmek için e okul sitesine giriş yapılması gerekmektedir. eokul veli bilgilendirme sistemi sayesinde e karne notunu öğrenen öğrenciler internet ortamında böyle bir imkana kavuşmanın keyfini sürmekteler. e karne notlarını sisteme girmeyi başaran çok değerli öğretmenlerimiz ise evlerinde ders notlarını girme keyfini ve rahatlığını yaşamaktalar. e okul sisteminde ders notlarını öğrenmek o kadar basit ki. çok kolay bir şekilde kullanıcı dostu olarak hazırlanmış e okul sitesi öğrencilerin vazgeçemediği bir site haline dönüştü. e karne sitesine giren öğrenciler yazılı ve sözlü notlarıyla devamsızlık blgilerini öğrenebiliyorlar.

İNTERNETTEN KARNE NOTU
sevgili öğrenciler,
internet oratmında ekarne sonuçlarını öğrenmeniz artık çok kolay.bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. eokul sistemine giriş yapmanız için tc kimlik numarasını ve okul numarasını yazarak bir de doğrulama harflerini kullanarak bu öğrenmeyi yapabilirsiniz.

ÇOK KOLAY
evet ,çok kolay artık notları internetten öğrenmek e okul ile çok kolay bir hale dönüştü.

2009 e okul ders notlarını öğrenme

2009 yılı e okul sonuçlarını öğrenmek artık mümkün. eokul ders notlarını öğrenme sistemiyle ,e-okul veli giriş bölümünden öğretmen ve öğrencilerin bu istekleri gerçekleşiyor.
2009 senesindeki ders notlarını içeren eokul modülüne öğretmenler hızla notları girmeye başladılar.öğrenciler ve veliler de e okula sürekli girmekteler.Şayet,öğretmenler yazılı ve sözlü notlarını e okul sistemine girmezlerse sistemde hiç bir ilerleme olmuyor.işte bu yüzden eokul sitesinin verimli olarak çalışması için mutlakaders notlarının girilmesi gerekmektedir.geçen sene sadece ilköğretim e okul meb var iken bu sene lise e okulmeb sistesi de hizmete girdi.

E-okul Giriş

13 Mayıs 2009 Çarşamba

2009 e okul karne

2009 2. dönem e okul karne sonuçları yakın zamanda açıklanacak. tüm ögrenciler e okul karnelerine kavuşacaklar . e okul hakkında güncel bilgileri sitemizde yayınlamaya devam edecegiz. E okul hakkındaki tüm bilgileri bu linkten ögrenebilirsiniz.

İstekler ve konulardaki yorumlarınız doğrultusunda e okul hakkında en güncel bilgileri yayınlamaya devam edecegiz. Sağ üstte bulunan “Giriş Sayfam Yap” linkine tıklayıp ekrana gelen pencerede “Bu web sayfasını tek giriş sayfası olarak kullanın” seçeneğini işaretleyip onayladıgınızda, artık internet explorer her açtığınızda joomlacafe.net e okul sayfası açılış sayfanız olacaktır. E okul hakkında tüm bilgilere kolayca erişebileceksiniz.

istanbul da e-okul uygulaması bulunan okullar

Aşşağıdaki listede İstanbul’un hangi ilçelerinde, hangi ilköğretim okullarının eokul projesine destek verdiğini ve uyguladığını görebilirsiniz.